Λίγα λόγια για την Πανδαισία

Χονδρική Πώληση Φρούτων και Λαχανικών

Η Πανδαισία είναι μια οικογενιακή επιχείρηση που μετράει αισίως 35 χρόνια υγιής λειτουργίας με πολύ καλή ποιότητα στα εμπορεύματά της.Ο Χρήστος και ο Ιωάννης Παπασταφίδας προσπαθούν καθημερινά για την καλύτερη ποιότητα των προιόντων στοχεύοντας πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη.

Η επιχείρηση αρχικά ξεκίνησε να προσφέρει τα προιόντα της κάνοντας λιανική πώληση.Η διατήρηση της καλής ποιότητας των προιόντων και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών ήταν απο την αρχή ο κύριος στόχος της επιχείρησης.
Λιανική πώληση
Στηριζόμενοι στους ίδιους στόχους, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε και με χονδρική πώληση,δίνοντας έτσι την δυνατότητα και σε επαγγελματίες να προμηθευτούν τα προιόντα μας.Πλέον τροφοδοτούμε μονάδες όπως Ξενοδοχεία, Πλοία, Εστιατόρια και Καφετέριες.

Κάθε Δευτέρα η Πανδαισία βγάζει εβδομαδιαίο τιμοκατάλογο και έτσι ο πελάτης έχει την δυνατότητα να βλέπει τις τιμές των προιόντων μας.

Τα προιόντα που προσφέρουμε φυλάσονται σε αποθήκες έχοντας τη σωστή θερμοκρασία χρησιμοποιόντας κλιματιστικά ώστε να διατηρηθούν σε άριστη ποιότητα.
Αποθήκη

Η εταιρία μας διαθέτει 7 φορτηγά ψυγεία και παραδίδει καθημερινά από Δευτέρα εώς Παρασκευή 13.00 με 20.00 στο χώρο των πελατών. Η παράδοση των προιόντων γίνετε κατόπιν επικοινωνίας με το πελάτη για την ώρα και το μέρος της παράδοσης. Απο τη στιγμή που θα σταλεί η παραγγελία σας η παράδοση θα γίνεται την επόμενη μέρα μετά τη 13.00.
Φορτηγά

Σε κάθε παράδοση ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ελέγχει την ποιότητα των εμπορευμάτων.Για οποιοδήποτε διευκρίνηση με την παράδοση της παραγγελίας οι συνεργάτες μας είναι πρόθυμοι για βοήθεια.


Ανάπτυξη και σχεδιασμός Ιστοσελίδας: Ξένια Καλογεροπούλου